Artikler - Nyhed

Sætter du pris på din by? Så er det nu, du skal handle

Hvordan du handler i de kommende uger og måneder betyder mere, end du tror. Vores fælles fremtid handler nemlig om, hvem du handler med. Det sætter Marketsquare fokus på med en hjælpende hånd til lokale butikker i hele Danmark.

Marketsquare står i samarbejde med MobilePay bag initiativet fra 2018 Sæt pris på din by – Køb lokalt, som er en dag, hvor danske byer går sammen om at fejre og bevare det lokale handelsliv, så det bliver ved med at være her. Dagen er tiltænkt som en støtte til handelslivet i de mindre byer, som er udfordret af nethandelen og kundernes søgen mod de store byer.

Dagen var i år skulle finde sted i april, men også det har Corona’en desværre sat en brat stopper for. Til gengæld står de lokale handelsbyer nu med en større udfordring end nogensinde før. Det er en ren overlevelseskamp, de på tristeste vis er kastet ud i.

Marketsquare vil gerne opfordre alle danskere til at handle lokalt, købe lokalt online, købe et gavekort og booke aftaler frem i tiden. Det kan være med til at afgøre liv eller død for den by, du sætter pris på.

For når vi bakker op om de små butikker, caféer, restauranter, frisører og bagerier i vores nærmiljø, bliver det til skattekroner, der kan omsættes til uddannelse, arbejdspladser, omsorg og sundhed, der igen påvirker lokalsamfundets foreninger og sportsklubber, som får sponsorer og støtte fra handelslivet. Kort sagt alt det det, der giver os et dynamisk og attraktivt by- og lokalsamfund fyldt med liv, fællesskab, hyggelige forretninger og gode spisesteder.

Til at hjælpe budskabet på vej har vi produceret to plakater, der på hver sin måde understreger vigtigheden af at købe lokalt nu og i fremtiden. Plakaterne må frit deles, downloades, printes og hænges op alle de steder, hvor de kan gøre gavn. Plakaterne er også sendt som annoncer til alle lokale ugeaviser.

Vi håber, at alle vil give en hånd med og sætte pris på deres by. Så er den der forhåbentlig også efter Corona.

Del på

Andre artikler

Artikel: NyhedPRIS
Marketsquare vinder Red Dot på grønlandsk samarbejde
> Læs artikel
koeb lokalt lokalhandel marketsquare
Artikel: Nyhed
Med kampagnen ’Sæt pris på din by” gik Marketsquare til kamp for lokalhandel
> Læs artikel
MyImage Marketsquare
Artikel: Nyhed
To førstepladser til Marketsquare i årets MyImage-analyse
> Læs artikel

Få flere artikler hver måned

Hvert kvartal giver vi dig stof til inspiration og refleksion indenfor branding og aktiverende marketing. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her