Artikler - Nyhed

Marketsquare får nye ejere

Berlingske Media har solgt Marketsquare. Den nye ejerkreds består af bureauets eksisterende ledelse, adm. direktør Jens Thrane-Møller og direktør Camilla Flindt Hjælmhof samt Steen Halbye. Sidstnævnte bliver også ny bestyrelsesformand og vender hermed aktivt tilbage til bureaubranchen.

Marketsquare, der har 40 medarbejdere, har i en årrække leveret gode økonomiske resultater samtidig med, at bureauet er blevet udviklet kompetencemæssigt, hvilket bl.a. afspejles i de senere års MyImage analyser for branchen, hvor bureauet har fået topplaceringer på hhv. forretningsforståelse og forbrugerindsigt. Men Berlingske Media ønsker fokus på sin kerneforretning, og derfor sælges bureauet nu:
”Berlingske Media ønsker at fokusere alle sine kræfter på den digitale udvikling af sine publicistiske medier, og derfor har vi valgt at sælge. Marketsquare har manifesteret sig i branchen og været igennem en meget positiv udvikling de senere år, hvilket ikke mindst skyldes en stabil og kompetent ledelse, og derfor er det særdeles glædeligt, at det netop er ledelsen, som køber selskabet”, siger Anders Krab-Johansen koncernchef og udgiver for Berlingske Media.

Den nye majoritetsaktionær er Jens Thrane-Møller, der har været adm. direktør for Marketsquare siden 2009. De to øvrige medejere er Camilla Flindt Hjælmhof, der kom til bureauet i 2013 og Steen Halbye, gennem knap 20 år har været en succesrig aktør i medie- og reklamebranchen. I 1992 grundlagde han mediebureauet OMD, og seks år senere stiftede han reklamebureauet Halbye Kaag. Gennem de senere år har Steen Halbye, der bl.a. været bestyrelsesformand i digitalbureauet Frankly Web, CEO i Løgismose Meyers, og bestyrelsesformand i Sticks n Sushi, og for to år siden stiftede han rekrutteringsvirksomheden SEEKNSPEAK.

Om det nye ejerskab siger adm. direktør Jens Thrane-Møller:

”Det er en meget stor glæde, at vi nu får foden under eget bord. Camilla og jeg har arbejdet sammen ad flere omgange siden 1995 først på Saatchi & Saatchi, siden på Republica og nu de seneste seks år på Marketsquare, så vi kender hinanden ualmindeligt godt. At Steen Halbye har haft lyst til at komme med ombord, er et kæmpe scoop. Jeg har kendt Steen gennem mange år, og både hans store erfaring fra medie- og reklamebranchen samt hans generelle forretningsindsigt ville berige ethvert bureau i Danmark. Derudover taler Steens resultater og hans menneskelige kvaliteter for sig selv, så det er fantastisk, at han har sagt ja til at blive en del af Marketsquare.”

Om sin beslutning om at blive medejer og bestyrelsesformand for Marketsquare siger Steen Halbye:

”Marketsquare har med succes holdt fast i en skarp positionering og samtidig opbygget stærke kompetencer indenfor både digital markedsføring og orkestreringen af de sociale media. På den platform ser jeg store muligheder, som jeg er beæret over at kunne bidrage til.”

Der kommer ikke umiddelbart til at ske ændringer i den daglige drift hos Marketsquare, siger direktør Camilla Flindt Hjælmhof:

”En klar strategi, kompetenceudvikling og passionerede medarbejdere, der brænder for at bistå vores kunder med rådgivning, gode løsninger og høj service har været vores mantra for at drive bureauet, og det er sådan, vi ønsker at fortsætte. Vi har udviklet os sammen med vores dygtige kunder, der bl.a. tæller STARK, KNI, Lyngby Storcenter, MobilePay, MENY, Apotekernes A.m.b.a. og Dansk Tandforsikring og har fået styrket Marketsquares position i markedet samtidig med, at vi har drevet en sund forretning, og vi glæder os til at fortsætte rejsen sammen med både dem og nye kunder.”

For mere information kontakt Jens Thrane-Møller[email protected] eller på mobil +45 2084 6473.

Del på

Andre artikler

MyImage Marketsquare
Artikel: Nyhed
To førstepladser til Marketsquare i årets MyImage-analyse
> Læs artikel
q8 ny kunde marketsquare
Artikel: Nyhed
Efter et bureauudbud har Q8 valgt Marketsquare som nyt reklamebureau.
> Læs artikel
Artikel: Nyhed
MENY vælger Marketsquare som nyt strategisk og kreativt lead-bureau
> Læs artikel

Få flere artikler hver måned

Hvert kvartal giver vi dig stof til inspiration og refleksion indenfor branding og aktiverende marketing. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her