Artikler - Nyhed

Når bussen ruller, går internettet i stå

Vi kender alle sammen den frustrerende følelse af at vente foran en skærm. Vi bander, når den regnbuefarvede badebold roterer, og når vores yndlingsserie hakkes i stykker af dårligt internet. Dén følelse sætter reklamebureauet Marketsquare nu fokus på med deres bidrag til Out of Home Medias årlige Outdoor Stafet.

Buslinje 26 og 27 vil i den kommende tid minde dig om alle de gange, du har fået spat af de mange ekstra cliff hangers, som en ustabil internetforbindelse lægger ind i dine yndlingsserier- og film. Den fuldfolierede højreside fra youSee er seneste bud på Out of Home Medias Outdoor Stafet, hvor Københavnske bybusser omdannes til kreative reklamepladser.

Ifølge Henrik Sørensen, Out of Home Media så er medievalget, effekten og opmærksomheden i gadebilledet samt budskabet på genial vis kombineret via en integration af bussens baghjul i eksekveringen.

En optimal anvendelse af Danmarks største og mest synlige outdoor reklameflade, der med enkle virkemidler illustrerer en situation, som vi alle kender fra vores hverdag, slutter Henrik Sørensen.

Corona-krisen gjorde os mere afhængige af stabilt internet

Hos youSee er man særligt begejstret for den kreative indsigt bag buslangsiden, fordi den spiller på to af youSee’s største styrker som internetudbyder: Ekstraordinært hurtigt internet og adgang til masser af film og tv-serier oveni. Kampagneleder hos youSee, Julie Fick, siger:

”Under corona-nedlukningen blev det tydeligt for mange, hvor afgørende et stabilt internet er for, om man har en god arbejdsdag derhjemme. Og samtidig kan vi se, at vores store udvalg af tv-underholdning sørgede for hyggen rundt i stuerne om aftenen.”

Corona-krisen satte internettet under massivt pres, og hvis man oplevede store problemer med sin internetforbindelse, er der, ifølge Julie Fick fra YouSee, kun én vej til at sikre sig en bedre forbindelse, hvis Danmark igen skulle ende i en lignende situation: ”YouSee kan levere GigaSpeed på 1000 Mbit til over 1,5 millioner danske hjem. Det sikrer, at man både får en lynhurtig og stabil forbindelse, og dermed undgår udfald, både når man arbejder og streamer.”

For mere information kontakt David Asmussen på [email protected] eller mobil +45 5353 8914.

Del på

Andre artikler

Artikel: Nyhed
To førstepladser i MyImage analysen – igen.
> Læs artikel
Steen Halbye står i midten af den nye ejerkreds ved Marketsquare
Artikel: Nyhed
Marketsquare får nye ejere
> Læs artikel
Artikel: NyhedPRIS
Marketsquare vinder Red Dot på grønlandsk samarbejde
> Læs artikel

Få flere artikler hver måned

Hvert kvartal giver vi dig stof til inspiration og refleksion indenfor branding og aktiverende marketing. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her