Sweet deal logo design til web design af nye kategorier af digital bureau Marketsquare

Forkæl dig selv med deals

Opgaven

Sweetdeal.dk, Danmarks største dealsite, skulle have udvidet sin pallette med to nye kategorier på websitet. Sweetdeal ønskede et web design hvor en luksuskategori med særlige gastronomiske oplevelser, rejser og eksklusive produkter samt en underholdningskategori, der skulle kunne rumme et varieret udbud af underholdning og kulturelle tilbud – fra teater- og operabilletter til 6-dagesløbet.

Løsningen

I forlængelse af Sweetdeals eksisterende univers, udviklede vi kategorien ”D’luxe” i et inspirerende og mere eksklusivt univers, der understøtter følelsen af at være et sted, man får lyst til at komme, når man vil forkæle sig selv, familien og vennerne. Derudover designede vi underholdningskategorien ”Lively” i et andet look, hvor der var skruet ned for luksus-følelsen og i stedet givet plads til masser af dynamik og et meget forskelligartet udbud af oplevelser.

Kanaler

Sweetdeal_upscaled
Sweet deal web design af nyt website, af web design bureau marketsquare

MARKETSQUARE SHOPPER INSIGHTS:

De årsager der oftest angives for at handle online er rationelt drevne: Man kan handle, når det passer én, det er tidsbesparende, og der er bedre priser.

Lad os mødes

Book Nu