toggle
png hvid logo Q8

Du kan forsikre din bilforsikring med LowRisQ

Opgaven

De fleste bilejere har en bilforsikring med kasko. Når skaden sker, viser det sig imidlertid tit, at vi ikke er helt så godt dækket, som vi troede, og vi ærgrer os, når vi skal betale en stor selvrisiko. Q8 rækker nu frustrerede bilforsikringsejere en hjælpende hånd gennem en billig tillægsforsikring, som dækker ekstraudgifter i forbindelse med en skade på bilen. Marketsquare blev bedt om at udvikle og udfolde kommunikationen omkring det nye forsikringsprodukt, LowRisQ.

Løsningen

Vi udviklede en kommunikationskampagne, der blev eksekveret i både et B2B og et BTC spor, og som byggede på indsigten om den irritation og ærgrelse, der rammer os, når vi finder ud af at et uheld, på trods af at vi allerede er forsikret, kommer til at koste os penge. Vi dramatiserer LowRisQ produktets absolutte USP: at bilejere helt kan slippe for at betale merudgifter i forbindelse med et uheld. Eller sagt på en anden måde: for et beskedent månedligt beløb kan bilejere nu sige ”pyt” til de irriterende ekstra forsikringsudgifter.

Kanaler

"undskyld chef" Poster til kampagne for LowRisQ

Uuuups

Vi dramatiserer LowRisQ produktets absolutte USP: At bilejere helt kan slippe for at betale merudgifter i forbindelse med et uheld.

Flyer som beskriver LowRisQ forsikringen

Lad os mødes

Book Nu