marketsquare

Kunde

Q8

Kampagne

LowRisQ

Du kan forsikre din bilforsikring med LowRisQ

Vi dramatiserer LowRisQ produktets absolutte USP: At bilejere helt kan slippe for at betale merudgifter i forbindelse med et uheld.

De fleste bilejere har en bilforsikring med kasko. Når skaden sker, viser det sig imidlertid tit, at vi ikke er helt så godt dækket, som vi troede, og vi ærgrer os, når vi skal betale en stor selvrisiko. Q8 rækker nu frustrerede bilforsikringsejere en hjælpende hånd gennem en billig tillægsforsikring, som dækker ekstraudgifter i forbindelse med en skade på bilen. Marketsquare blev bedt om at udvikle og udfolde kommunikationen omkring det nye forsikringsprodukt, LowRisQ.

Vi udviklede en kommunikationskampagne, der blev eksekveret i både et B2B- og et BTC- spor, og som byggede på indsigten om den irritation og ærgrelse, der rammer os, når vi finder ud af at et uheld, på trods af at vi allerede er forsikret, kommer til at koste os penge. Vi dramatiserer LowRisQ produktets absolutte USP: at bilejere helt kan slippe for at betale merudgifter i forbindelse med et uheld. Eller sagt på en anden måde: for et beskedent månedligt beløb kan bilejere nu sige ”pyt” til de irriterende ekstra forsikringsudgifter.

Aktiespil med 68.000 vindere

Næste case