toggle
Lyngby Storcenter logo i hvid som png hos Marketsquare

Shopping skal være umagen værd

Opgaven

Lyngby Storcenter har været en destination for nordsjællænderne gennem mere end 40 år. Mange i målgruppen har kendskab til centret tilbage fra deres barndom, men deres viden om centret er ikke opdateret. Derfor ønskede Lyngby Storcenter en ny kommunikationsplatform, der kunne gøre målgruppen bevidst om alt det, centret har udviklet sig til og har at tilbyde i dag.

Løsningen

Med sin beliggenhed nord for København taler Lyngby Storcenter ind i hjertet af Danmarks måske mest kræsne målgruppe. På tværs af alder og køn har de et værdifællesskab omkring at gøre sig umage i alt hvad de foretager sig, og de forventer nøjagtig det samme af deres shoppingdestination. Den indsigt tog vi afsæt i og udviklede en ny genkendelig visuel identitet, der skaber konsistens på tværs af centrets platforme, og et kommunikationskoncept der fremhæver den forskel, medarbejdernes indsats gør for shoppingoplevelsen i centret.

Kanaler

Lyngby Storcenter Magasin, retail marketing når shopping skal være umagen værd

MARKETSQUARE SHOPPER INSIGHTS:

Imødekommende og hjælpsom betjening samt rådgivning fra veluddannet personale er helt afgørende for en god købsoplevelse i fysiske butikker.

Lyngby storecenter, shopping skal være umagen værd
Lyngby storecenter, shopping skal være umagen værd
Lyngby Storcenter magasin opslag - retail marketing
facebook mobil billeder af shopping i lyngby storcenter
Lyngby Storcenter magasin oversigt - retail marketing
shopping i lyngby storcenter

Lad os mødes

Book Nu