marketsquare

Kunde

SIXT

Kampagne

Sixt Anywhere

Bil til din dør

At blive kørt lige til døren er velkendt. Men at få en lejebil leveret lige til døren er en verdensnyhed. En nyhed, der blev udviklet i samarbejde mellem SIXT Danmark og Marketsquare. Vi stod selvfølgelig også for lanceringen.

SIXT Anywhere

Når ens kunder vil leje en bil, er det jo grundlæggende bøvlet, at de skal transportere sig et sted hen for at få fat i den. Det er den indlysende logik bag SIXT Anywhere, en ny service, der tager udgangspunkt i kundernes brugerrejse. For når bilen bliver bragt til dig – og hentet igen – fjerner man en stor barriere. Derfor har konceptet så meget potentiale, at det er rimeligt at kalde det en game-changer på lejebilsmarkedet.

Det handler om convenience

Ved at gøre billeje convenient bliver SIXT pludselig attraktiv for helt nye kundegrupper, som ellers ville være henvist til at tage en taxa eller komme frem på anden måde. Men en indlysende god idé skal også kommunikeres for at komme ud over (læsse)rampen. Derfor udviklede Marketsquare kampagnen Bil til din dør, som helt enkelt demonstrerer at næsten uanset hvor du er, så kan du få leveret en bil fra SIXT Anywhere. Kampagnen er ongoing, og kommer til at leve på både sociale medier, print, outdoor og tv.

“Alle har jo brug for at spare tid og besvær. Den digitale brugerrejse har vi længe arbejdet målrettet på at gøre så enkel som muligt. Derfor var næste naturlige step at forbedre den fysiske del ud fra samme princip: At gøre afstanden kortest mulig.”

Lasse Barsholm, CEO, SIXT Danmark

Forsikring behøver ikke at være lavinteresse

Næste case