marketsquare

21.02.2023

Vi mangler endnu en dygtig og inspirerende kollega. Måske er det dig?

Kontaktchef / Account Director søges

Om stillingen og din profil

 

Du vil få kontaktansvaret for én af vores største kunder, og du skal styre projekter igennem fra formulering til eksekvering. Du kan rådgive på strategisk niveau, men er ikke bange for hands-on arbejde, og du kan lide at være den drivende kraft på at bringe opgaverne hele vejen i mål. Du er én man naturligt har tillid til og ønsker at samles om, for det er dig, der får ansvaret for at få alle kompetencer på tværs af bureauet til at fungere optimalt i et stort kundeteam.

Du har en cand.merc. eller anden relevant uddannelse og min. 5 års erfaring fra reklamebureau, mediebureau eller lignende. Måske er du allerede kontaktchef, måske er det første gang, du skal prøve kræfter med netop den type stilling. Under alle omstændigheder kommer du med et stort drive, et højt energiniveau og ambitioner på både egne og Marketsquares vegne.

 

Er det dig?

 

  • Du har et stærkt kommercielt drive og er dygtig til at sætte dig ind i dine kunders forretning.
  • Du har erfaring med at udvikle brandplatforme og kommunikationsplaner, og det er dig, man går til, når det hele skal samles i en velargumenteret præsentation.
  • Du involverer dig stærkt i det kreative arbejde og er en værdifuld sparringspartner i den kreative proces.
  • Du har en udtalt digital forståelse og kan rådgive i tilstedeværelse på tværs af kanaler og platforme.
  • Du har en fordel, hvis du har erfaring med retailkunder.
  • Du er en overbevisende kommunikator både mundtligt og skriftligt.
  • Du er empatisk og dygtig til at læse dine omgivelser, og du er lige så god til at lytte som til at tale.
  • Du har en struktureret tilgang til dine opgaver, du er velovervejet og bevarer overblikket og skaber tryghed hos dine kunder og de teams, du arbejder med.

 

Kan du genkende dig selv i ovenstående?

 

Og vil du gerne være en del af et hus med ambitiøse, skarpe, sjove, afslappede og ordentlige kolleger? Så send din ansøgning og dit CV til mm@marketsquare.dk senest d. 3. marts. Vi afholder samtaler løbende. Du er også velkommen til at skrive til vores COO Camilla Flindt Hjælmhof på mail cfh@marketsquare.dk, hvis du har spørgsmål til jobbet.