marketsquare

01.06.2021

Vi opruster med 3 nye talenter, så vi kan imødekomme vores kunders stigende behov for digitale og socialt fokuserede løsninger.

Marketsquare vokser kreativt, digitalt og socialt

Marketsquare vokser kreativt, digitalt og socialt!

Vores kunder bliver løbende mere digitalt og socialt fokuserede. Derfor er vi så glade for at kunne byde disse 3 talenter velkomne her i Store Kongensgade:

 

 

Louis Isaak, Creative

Louis Isaak kommer med friske, stærke AD- og koncept-skills, og er allerede i fuld gang med spændende projekter for bl.a. Securitas og STARK.
Louis er bachelor fra DMJX i kreativ kommunikation og vi glæder os til at se mere fra hans skarpe pen!

 

 

Anders Remark, Digital Designer

Anders Remark er vores nye kompetente Senior Digital Designer, som kommer til at styrke vores digtiale output markant. Anders har tidligere vist sit værd på bl.a. Adnuvo og Sunrise på en lang række internationale brands indenfor både B2B og B2C. Vi glæder os til at præsentere hans design og UX/UI kompetencer frem.

 

 

Olivia Rosenstand, Social Media Strategist

Olivia Rosenstand, vores nye Social Media Strategist kommer fra Egmont Creative, hvor hun har arbejdet i en lignende stilling. Olivia kommer til at bidrage med sin viden om Social Media-strategi og eksekvering, som er helt afgørende og en naturlig del af de fleste virksomheders marketingmiks i dag.

Olivia får ansvaret for vores kunders vækst på Social Media, så du kommer helt sikkert til at hilse på hende her i Store Kongensgade.