marketsquare

23.02.2022

Vi får hele tiden nye og spændende social media opgaver, og vi søger nu en studentermedhjælper til stillingen som Social Media Content Creator.

Social Media Content Creator til Marketsquare

Social Media Content Creator til Marketsquare – studentermedhjælper 

I Marketsquares social media afdeling udvikler vi strategi og står for den daglige drift af vores kunders tilstedeværelse på sociale medier – både organisk og paid. Vi forbinder kunders sociale aktiviteter med deres øvrige marketingplan og ser brandets tilstedeværelse som et økosystem, så de er til stede på den rigtige platform, på det rigtige tidspunkt og til den rigtige målgruppe.

Vi får hele tiden nye og spændende social media opgaver, og vi søger nu en studentermedhjælper til stillingen som Social Media Content Creator.

 

Om stillingen

Som Social Media Content Creator producerer du kreativt og visuelt stærkt indhold til vores kunders sociale medier. Du kommer til at producere grafisk content og animation – og hvis du også er komfortabel med et kamera, både hvad angår film og foto, er det et stort plus. Du skal være dansktalende og skal kunne skrive tekster til social, der kan variere alt efter medie og målsætning.

Du kommer til at indgå i et erfarent digitalt team og vil også have et tæt samarbejde med kolleger på tværs af bureauets afdelinger.

 

Det bliver dit ansvar at:

  • Producere visuelt stærkt content og tekst til vores social media kunder indenfor livsstil og mode.
  • At indsamle og style livsstilsprodukter til film- og fotoproduktioner.
  • At koordinere contentplaner og social media filmproduktioner.

 

Du kommer til at referere til vores Social Media Strategist.

 

Vi tilbyder:

  • En studenterstilling på 10-15 timer om ugen.
  • En virksomhed med en flad struktur og højt til loftet.
  • Dygtige og erfarne kolleger som elsker at dele deres viden.
  • Et arbejde i et stemningsfyldt baghus, lige op ad Metroen ved Marmorkirken.

 

Om os

Marketsquare er et reklamebureau, der blev stiftet i 1993. Vi arbejder med både fysisk retail, e-commerce og mærkevaremarkedsføring, og blandt vores kunder er STARK, Q8, KNI, Securitas og Lyngby Storcenter.

Vores filosofi er, at et brand skal kunne ses, høres, mærkes og opleves. Og uanset om der er tale om at bygge kendskab eller at skabe kortsigtet salg, så kan enhver handling styrke relationen mellem kunde og brand. Eller det stik modsatte. Derfor siger vi: Handling bygger Brands.

 

Din ansøgning

CV og ansøgning sendes til Social Media Strategist, Olivia Rosenstand på [email protected]. Du er naturligvis også velkommen til ringe til Olivia med spørgsmål på telefon 2829 4069. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi holder samtaler løbende.