marketsquare

06.07.2021

Vi er altid på udkig efter nye talenter, og da vi ser en øget efterspørgsel for social media aktiviteter hos vores kunder, søger vi en praktikant til vores social media team.

Social media praktikant

Vi søger en struktureret og ambitiøs person, der brænder for sociale og digitale medier

 

Vi søger vi en dansktalende praktikant til vores social media og digitale afdeling. Vi har årelang erfaring med fysisk retail, e-commerce og mærkevaremarkedsføring, og vi arbejder med kunder som STARK, Q8, IKEA og KNI med flere.
Vores filosofi er, at et brand skal kunne ses, høres, mærkes og opleves. Og uanset om der er tale om at bygge kendskab eller at skabe kortsigtet salg, så kan enhver handling styrke relationen mellem kunde og brand. Eller det stik modsatte. Derfor siger vi: Handling bygger Brands.

 

Dine opgaver bliver bl.a.:

• At hjælpe med at udtænke social media strategier
• Planlægge og koordinere udviklingen og distribution af content
• Opsætte annoncer i Facebook Business Manager og LinkedIns kampagneadministrator
• Analysere på performance af annoncerne og optimere derefter
• Afrapportere på annoncerne

 

Du bliver en del af et team på 40 personer, der rummer fagligheder inden for projektledelse, strategi, art direction, design, tekstforfatning, UX og filmproduktion. Du vil blive introduceret til det at arbejde på et reklamebureau, forstå processerne for udviklingen af kampagner og hvordan vi optimerer ud fra learnings. I hele praktikforløbet tilbyder vi kompetent sparring og giver plads til læring og faglig udvikling.
Du kommer til at sidde på vores skønne kontor i Store Kongensgade sammen med resten af teamet.

 

• Praktikantperioden er ulønnet
• Praktikstart: aug./sep. 2021
• Ansøgningsfrist: 16.07.2021

 

Hvis du er interesseret i en praktikplads hos os, men har brug for at vide mere inden du søger, er du meget velkommen til at kontakte Social Media Strategist Olivia Thiesen Rosenstand på tlf. 28 29 40 69 eller e-mail [email protected] inden uge 28.
I uge 28 kan du kontakte Digital direktør Mikkel Wendelboe på [email protected]