marketsquare

31.05.2022

De fleste kender TikTok, men hvordan skal man gribe mediet an som brand? Bliv klogere på TikTok i selskab med influencer Sofie Bøcher Lindquist og cases fra Elretur og STARK.

Marketsquare inviterer til TikTok webinar

Torsdag d. 16. juni kl. 9:15-10:15

Vi glæder os til at få besøg af Sofie Bøcher Lindquist, der har skabt sin egen TikTok-succes. Vi taler med hende om, hvordan man tilpasser sig et nyt medie og forskellige målgrupper. Samt hvad man kan forvente sig af et influencersamarbejde på TikTok.

 

Desuden deler vi vores egne erfaringer med platformen, og hvad man skal være opmærksom på, inden man kaster sig ud i et TikTok-eventyr.

 

I samarbejde med Elretur oplevede vi stor succes på platformen med den kendte batterikampagne og Bodil Jørgensen i front. Her var tilgangen at tilpasse eksisterende kampagnemateriale til mediets præmisser.

 

Derudover deler vi learnings og tanker fra vores samarbejde med STARK, hvor vi kørte betalt annoncering på TikTok i forbindelse med deres elevkampagne.

 

Tilmeld dig webinaret her

 

Sofie Lindquist

Sofie er uddannet Cand.merc.kom og valgte efter flere år i Deloitte at blive content creator og influent på fuld tid i 2019. Hun laver indhold om familielivet og livet med børn og i 2021 lagde hun sine første videoer op på TikTok – med stor succes. I dag har hun 56.000 følgere på TikTok og over 100.000 følgere på Instagram.

 

Olivia Rosenstand

Olivia er Social Media Strategist hos Marketsquare, og ansvarlig for vores kunders social media aktiviteter. Hun har et strategisk mindset og er velbevandret i medieplanlægning – altid med et kreativt afsæt der forbinder engagement, brandtilstedeværelse og taktik på tværs af den digitale brugerrejse.