Marketsquare Shopper Insights studie 2017


På tværs af 15 brancher og med deltagelse af flere end 200 retailere, giver Shopper Insights studiet en gennemgribende analyse af kundernes købsadfærd og købsoplevelse i såvel fysiske butikker som hos e-handlere, og der bliver stillet skarpt på de forandringer, dansk detailhandel gennemgår netop nu.

Vil du høre mere om, hvordan dine kunder handler? Så ring til adm. direktør Jens Thrane-Møller på 2084 6473 eller kontaktdirektør Camilla Flindt Hjælmhof på 5136 2685 og aftal en gennemgang af studiet for den eller de brancher, der er relevante for dig.

Kompetencer

Købsadfærd og markedsrådgivning

Shopper marketing, retail og activation er en del af vores DNA. Sammen med vores analyseværktøjer og indsigt i markeder, brancher, salgskanaler, forbrugeradfærd og medieplatforme danner det grundlaget for vores strategiske rådgivning.

Koncepter & kampagner

Om det er kendskab der skal bygges eller trafik, der skal drives, tager vores koncepter afsæt i den klare og aktiverende ide. Selvfølgelig eksekveret der hvor målgruppen er – på film, web, print, radio, social, mobil, i butik eller out-of-home.

Design

Stærkt og klart kommunikerende design er en grundsten i enhver løsning. Vi udvikler corporate designlinjer og visuelle identiteter og eksekverer på tværs af logoer, emballager, instore-materialer, livsstilsmagasiner, kataloger og mange flere relevante kontaktpunkter.

Social Media

Vi udvikler løsninger på tværs af alle sociale kanaler, og contentudvikling og online kundeservice er en integreret del af vores arbejde. Vi arbejder med en strategisk opstartsfase og med løbende håndtering af paid indsatser og vi monitorerer enhver udvikling med henblik på justering i forhold til de aftalte KPI’er.

Film

Hos Marketsquare har vi egen filmafdeling, og der er derfor kort fra idé til eksekvering af såvel ideer, der kræver høj production value som små hurtige contentfilm, der skal skydes her og nu, mens noget er højaktuelt. Da vi har klippere siddende i huset, kan de hurtige produktioner færdiggøres nemt og smidigt.

Digital

Vi udvikler strategier og løsninger til alle digitale kanaler fra websites, landingpages og nyhedsbreve over bannere og apps. Vi arbejder målrettet med leadgenerering og konvertering, måler løbende vores indsatser og justerer dem on air, for bedst muligt at leve op til de opstillede KPI’er og mål.

Magasinkoncepter

Vi udvikler magasinkoncepter, der kobler målgruppens interesser med brandets DNA og opbygger en tættere relation mellem kunde og brand. Vi fastlægger og varetager den redaktionelle linje gennem udvikling af det visuelle koncept, artikler og reportager.

Proces – og projektledelse

Vi faciliterer strategiprocesser og driver i det daglige projekter med stram styring af deadlines, stakeholders og budgetter.

Grafisk produktion

Kataloger, aviser, magasiner – vi producerer det hele og meget mere til. Produktion skal være smidig, fleksibel og med korte leveringstider. Og til at betale.