Det handler om at vinde slaget på markedspladsen. Der er en grund til, at vi hedder Marketsquare.

shopping bag til reklamebureau

Virksomhedens marketingopgave er i bund og grund uforandret. Det handler stadig om at vinde målgruppens opmærksomhed, skabe sympati og præference og få den til at foretage den handling, man ønsker sig. Men det er ikke blevet nemmere at navigere i marketinglandskabet. Langt fra faktisk.

Find vej i marketinglandskabet

På få år har markedspladsen og relationerne mellem udbyder og kunde ændret sig til et omnichannel landskab med stadig mere bevidste og digitalt forbundne kunder, som stiller stadig større krav. Der er flere konkurrenter, flere kanaler, flere kontaktpunkter og flere teknologier end nogensinde. Og samtidig har kunderne langt flere muligheder for at vælge én til – eller fra.

Det er ikke bureauer, der mangler

Når det handler om valg af bureaupartner, er mulighederne blevet stadig mere mangfoldige. Markedet bugner af digitalbureauer, CRM-bureauer, B2B-bureauer, reklamebureauer, PR-bureauer, B2C-bureauer, Social Media bureauer, influencer-bureauer, direct-bureauer, automation-bureauer. Vi kunne blive ved. Det kan ikke være nemt at være marketingansvarlig.

360 grader logo png hvid

Er du træt af at
shoppe rundt?

Har du brug for et indsigtsbåret, brandorienteret reklamebureau, der har fokus på at udvikle løsninger, der involverer og skaber handling? Som kan levere hele pakken 360 grader; online såvel som offline? Og som arbejder med både fysisk retail, e-handlere og servicevirksomheder? Så hæng på lidt endnu.

Sådan får vi kunder til at handle

Begavede indsigter og marketingstrategi skal ikke kun omsættes til interessante kreative koncepter. Vi skal også lykkes med at konvertere dem til konkret, kundeinvolverende, handlingsudløsende adfærd. Derfor agerer vi som reklamebureau og samarbejdspartner ud fra en grundlæggende filosofi om altid at balancere de to spor.

Eller som de engang sagde hos McDonald’s: Think like a brand – act like a retailer. Hos Marketsquare ligger det sidste os mindst ligeså meget på sinde som det første.

Brand-Retailer

Aktivér din
brandplatform

Udgangspunktet for vores marketing mindset er, at det i sidste ende handler om at vinde slaget på markedspladsen. Der er en grund til, at vi hedder Marketsquare.

Sejrherrerne er de aktører som ikke bare har en stærk brandplatform, men som rent faktisk lykkes med at aktivere den, og indfri deres KPI’er – drive trafik til butik, skabe bedre konvertering, et konkret salg, en ny oplevet position eller noget helt femte. I vores øjne holder et brandkoncept ikke, hvis man ikke også lykkes med at tage det operationelle marketingstik hjem.

Kan vi også hjælpe dig?

Vi oplever, at vores kunder er glade for at komme i et hus, hvor vi baserer vores viden på dokumenterede indsigter og kan levere på alle marketinghylder. Men du behøver selvfølgelig ikke købe hele paletten hos os.

Det kan være, du bare skal have hjælp til et website? En kommunikationsplatform? Et kreativt koncept? Marketingstrategisk rådgivning? Et emballagedesign? En Social Media strategi? En trade-kampagne? En contentfilm? Ny CVI? Eller en Åbent Hus aktivitet til nu på søndag? Så vil det glæde os at høre fra dig.

Lad os mødes

Book Nu