marketsquare

Et visuelt distinkt brand er et distinkt brand. Design er derfor en afgørende faktor og et reelt differentieringsparameter i markedet, så selvfølgelig er disciplinen en grundsten hos os.

Design

yatai

Fra udvikling til forankring

Et kommunikerende design og en tydelig visuel identitet er én af brandets stærke markører og kan være et afgørende differentieringsparameter på markedspladsen. Derfor er disciplinen brand design en grundsten hos Marketsquare. Godt brand design tager afsæt i brandets unikke egenskaber og tager højde for alle kontaktpunkter, både on- og off-line.

 

Bureauet har hele 3 gange vundet internationale priser for Brand and Communication design for vidt forskellige kunder.

 

Corporate visual identity, logodesign, packaging design, web og mobile design, instore design, beklædning og interne præsentationsmaterialer er dagligdag for vores team af designere, art directors og grafikere. De har stor erfaring med design for både danske og internationale brands og own-brands, bl.a. inden for dagligvarer, byggematerialer, shipping, legetøj, fødevarer og personlig pleje.

 

Marketsquare hjælper med den interne og eksterne forankring gennem designguides, kommunikations-manualer og taktiske manualer, så brand-designet forankres i alle led, også hos de virksomheder, der har egen grafisk afdeling.

Suzanne Remillard

Client Service Director

Se info

Client Service Director

Suzanne Remillard

Vil du høre mere om, hvordan vi arbejder med design?

Vores andre services: