marketsquare

Hver dag bygger vi digitale løsninger, drifter sociale medier, eksekverer content og forankrer brandet i hele den digitale kunderejse.

Digitale løsninger

Kunderejsen er ændret for altid

Dynamikkerne er de samme, men samspillet mellem platformene er vigtigere end nogensinde. Selvom vi nemt kan kommunikere mere til flere, så handler det ikke om, hvor meget, men hvad vi kommunikerer. Det giver ikke længere mening at skelne mellem off- og online. På tv kan den traditionelle reklameblok erstattes med ultra-targeteret én-til-én kommunikation, og den klassiske outdoor er blevet til en digital lysavis, hvor vi kan skifte budskaber real-time.

 

Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, TikTok og alle de andre

Vores Social Media team er en integreret del af vores digitale afdeling. Content-strategier, content creation, influencer marketing, social listening, community management, content-planer og monitorering er en del af hverdagen.

 

Digital full-service

Vi udvikler strategier og digitale løsninger optimeret til de enkelte kanaler og forbrugernes adfærd. Fra indsigt, strategi og idé, til IA/UX og digitalt design, til teknisk udvikling og implementering og til afrapportering og optimering. Og vi er også med på kunderejsen, når vi måler på KPI’erne og justerer indsatsen real time.

Mikkel Wendelboe

Digital Director

Se info

Digital Director

Mikkel Wendelboe

Mikkel er bureauets digitale direktør. Han er uddannet på Den Grafiske Højskole (nu DMJX) og har i 15 år arbejdet med digital forretningsudvikling.

I 2007 startede han det digitale bureau, Mediafriends, som i fem år var leverandør af digitale ydelser både til direkte kunder og for en lang række større reklamebureauer. Ét af disse bureauer var Sunrise, hvor Mikkel kom ind som partner i 2012 og her fik han ansvaret for at udvikle bureauets digitale profil og kompetencer. Mikkel har bl.a. også været med til at udvikle den digitale SaaS-løsning Zuuvi, og han sidder i juryen til Danish Digital Awards.

Privat bor Mikkel i NV med Miriam og to børn. I fritiden producerer han musik med vennen Morten under navnet, Soulmagic – ligesom han i mere end 25 år har spillet som DJ.

Olivia Rosenstand

Head of Social Media

Se info

Head of Social Media

Olivia Rosenstand

Vil du høre mere om, hvordan vi arbejder med digitale løsninger?

Vores andre services: