Digital strategi

Analyse, udvikling, implementering og optimering i alle kanaler

Vi udvikler strategier og digitale løsninger til alle kanaler. Fra websites, landingpages og apps til nyhedsbreve og displaybannere. Med målrettet SEO, leadgenerering og konvertering, måler vi løbende og justerer indsatsen ”on air”, for at opfylde de konkrete KPI’er.

Ydelser-digital-social-media-1280x1280
Social Media

Fra udvikling af strategi til daglig drift i tæt samarbejde med dig.

Idéudvikling, content strategi og creation er kernen i vores Social Media arbejde. Vi arbejder ud fra fastlagte KPI’er og timer og integrerer indsatsen i forhold til kommunikation på alle øvrige platforme gennem udarbejdelse af månedlige content planer.

Employee Advocacy

Dine medarbejdere er en del af brandingprocessen

Content bliver delt på et socialt medie markant oftere, hvis det kommer fra en medarbejderprofil i stedet for en virksomhed. Sociale medier skaber nemlig bånd mellem mennesker, og når der er stærke relationer, bliver der delt og interageret. Derfor er dine medarbejdere vigtige - også i den sociale medieverden.

Det er den brugerdrevne tilgang, der skal indfri den digitale strategi.

Digital produktion

Vi varetager alle faser fra strategisk afklaring til design, UX og teknisk udvikling og opsætning. Vi vedligeholder digitale sider og sociale profiler og vores teams har stor erfaring i at optimere samspillet mellem Social Media, web, email, displaybannere og SEO.

Lad os mødes