Vil du også have dine kunder til at handle? Så kontakt os.

Jens Thrane-Møller

CEO & Partner

Jens er uddannet Cand.merc. i strategisk planlægning, marketing og retail og startede sin karriere på kundesiden, hvor han hurtigt blev marketingansvarlig for både B2B og B2C brands. Herefter trådte Jens ind i bureaubranchen, først som kontaktdirektør hos Saatchi & Saatchi og siden som adm. direktør hos Republica.

Efter et par år som strategikonsulent med speciale i forretningsudvikling vendte Jens i 2008 tilbage til branchen som adm. direktør hos Marketsquare. Jens er en efterspurgt foredragsholder og har gennem årene haft en lang række tillidshverv bl.a. som bestyrelsesformand for Den Danske Reklameskole og for Dansk Markedsføring, som medlem af Repræsentantskabet i Dansk Markedsføring og som bestyrelsesmedlem i Detailforum.

Jens bor i Charlottenlund er gift og har 3 børn. Fritiden bruges helst på oplevelser og rejser med familie og venner, eller storsvedende på en mountainbike i skoven.

Marketsquare Jens Thrane Møller LinkedIn M +45 2084 6473
[email protected]
Marketsquare Medarbejdere CEO & Owner
Marketsquare Medarbejdere COO & Owner

Camilla Flindt Hjælmhof

COO & Partner

Camilla er uddannet cand.scient.soc i Public Relations, og indledte de første 10 år af sin bureaukarriere hos Saatchi & Saatchi og Republica. Herefter blev det til 7 år på kundesiden med ansvar for marketing, kommunikation, PR og ledelse, indtil hun i 2013 kom til Marketsquare. Hun har arbejdet med kunder indenfor bl.a. dagligvarer, medier, benzin- og olie, shoppingcentre, NGO’er, spiludbydere, tobak, skønhed, livsstil, børn, bank, forsikring og sport.

Camilla er gift, har 2 børn og bor i Rungsted. Hun bruger sin fritid på familien, venner, sport, kunst, og rejser, og så kan hun slet ikke undvære at læse sin daglige avis. Af den trykte slags vel at mærke.

Marketsquare Camilla Flindt Hjælhof LinkedIn M +45 5136 2685
[email protected]

David Asmussen

Creative Director

David har en mangeårig karriere i branchen bag sig og kommer senest fra en stilling som kreativ direktør hos Orbit Red. David trådte sine kreative barnesko på bureauerne Leo Burnett, Euro RSCG og blev i 2008 kreativ direktør på JWT. På hylden står der både design-, digitale-, craft’s, advertising og direct-priser. David har desuden været ekstern lektor og censor ved DMJX (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole) samt siddet i Creative Circle’s bestyrelse i en lang årrække som juryformand. David har leveret integrerede kampagner for brands, retailere og servicevirksomheder til det danske, skandinaviske og globale marked.

David er gift, har to teenagere og bor på Østerbro. Fritiden bruger han i det svenske sommerhus eller på at sejle skærgården tynd.

Marketsquare Jens Thrane Møller LinkedIn M +45 5353 8914
[email protected]
David Asmussen kontakt

Mikkel Wendelboe

Digital Director

Mikkel er bureauets digitale direktør. Han er uddannet på Den Grafiske Højskole (nu DJMX) og har i 15 år arbejdet med digital forretningsudvikling.

I 2007 startede han det digitale bureau, Mediafriends, som i fem år var leverandør af digitale ydelser både til direkte kunder og for en lang række større reklamebureauer. Ét af disse bureauer var Sunrise, hvor Mikkel kom ind som partner i 2012 og her fik han ansvaret for at udvikle bureauets digitale profil og kompetencer. Mikkel har bl.a. også været med til at udvikle den digitale SaaS-løsning Zuuvi, og han sidder i juryen til Danish Digital Awards.

Privat bor Mikkel i NV med Miriam og to børn. I fritiden producerer han musik med vennen Morten under navnet, Soulmagic – ligesom han i mere end 25 år har spillet som DJ.

Marketsquare Mikkel Wendelboe LinkedIn M +45 2618 1618
[email protected]

Ejerskab

Marketsquare er ejet af Jens Thrane-Møller, Camilla Flindt Hjælmhof og Steen Halbye. Steen, der er formand for bureauets bestyrelse, har gennem knap 20 år været en markant aktør i medie- og reklamebranchen. I 1992 grundlagde han mediebureauet OMD, og seks år senere stiftede han reklamebureauet Halbye Kaag. Gennem de senere år har Steen bl.a. været bestyrelsesformand i digitalbureauet Frankly Web, CEO i Løgismose Meyers og bestyrelsesformand i Sticks n Sushi.

Steen Halbye står i midten af den nye ejerkreds hos Marketsquare

Marketsquare
Gammel Mønt 1
DK-1117 København K
T +45 4595 5000
CVR. 86502410

LinkedIn MarketsquareFacebook Marketsquare

Stof til eftertanke?

Hvert kvartal giver vi dig stof til inspiration og refleksion indenfor branding og aktiverende marketing. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her