Kunde

Kay Bojesen

Projekt

Kay Bojesen X Mads Nørgaard

Der er ting, der aldrig går af mode

Mode kommer og går. Men godt håndværk, en legende tilgang og stoltheden ved at være præcis som ingen andre – går aldrig af mode. Derfor indgik Kay Bojesen et samarbejde med Mads Nørgaard om at klæde den ikoniske abe i den berømte 101 trøje – endda i en speciel black/ecru udgave.

Kay Bojesens Abe

Træ får først liv, når det får en fortælling, sagde Kay Bojesen. Hans ikoniske abe har fået liv gennem generationer siden 1951, og står i dag som et symbol på håndværk i højeste kvalitet.

Mads Nørgaards #101

Over hele verden har folk arbejdet, danset og slappet af i 101 t-shirten. De ikoniske striber fra 1967 er en klassiker, der aldrig går af mode.

 To designklassikere mødes

 

Vi lancerede samarbejdet mellem de to designikoner i forbindelse med Danmarks årlige designfestival, 3daysofdesign 2023. Men hvordan forener man to ikoniske designklassikere, så begge brands kan se sig selv i resultatet? Vi blandede Kay Bojesens legende tilgang til ikonisk design med Nørgaards tidløse striber, og lod samarbejdet tale for sig selv.

Der er ting, der aldrig går af mode. Ikonisk håndværk, ikonisk design, nysgerrighed og stoltheden over at være præcis som ingen andre. Derfor har vi, i samarbejde med Mads Nørgaard – Copenhagen, klædt Kay Bojesens højtelskede abe på i den kendte 101-T-shirt.